Bel ons vrijblijvend op:
Tel: (+31)06-50445083

Eten & drinken

Eten & drinken op Aruba

Aruba has it all, van eenvoudige lokale snack en rum shops, sushi bars tot trendy en luxe restaurants. Uitgebreid dineren in één van de restaurants langs de boulevard of in het centrum van Oranjestad, tot diverse internationale keukens (Mexicaans, Frans, Cubaans, Belgisch, Chinees) bij een restaurant in één van de vele shopping-malls. Er zijn vele mogelijkheden die Aruba te bieden heeft.

huis aruba, restaurant aruba, woning aruba, hotel aruba, bar aruba

Go local bij een snack of ga voor een lekkere roti naar de Surinamer op Noord. Klaar terwijl je wacht en ondertussen drink je een Polar met de lokale mensen. In Oranjestad mag je een overheerlijke “pastechi” niet overslaan. Deze lokale snack is verkrijgbaar met kip, ham, kaas, gehakt en/of Tjap Tjoi. Blootvoets dineren met je voeten in het zand (Barefoot restaurant) of lekker casual bij Que Pasa restaurant. Ook de verschillende sushi bars en restaurants in en bij de hotels hebben tal van aantrekkelijke menu’s. Wij hebben ondertussen al veel geprobeerd en vertellen je graag over onze favorieten. Uiteraard horen we graag over jullie ervaringen en ontdekkingen.

Waarom Rentals Aruba

  • Huisvesting op Aruba
  • Vakantieverhuur op Aruba
  • Schone en nette accommodaties
  • Jarenlange ervaring in de verhuur
  • Persoonlijk en snel contact
  • Goede prijs/ kwaliteits verhouding
  • What you see is what you get
  • Centrale locatie huurhuizen Aruba

Over RentalsAruba.net

RentalsAruba.net is dé aanbieder op het gebied van wonen op Aruba. Kijk rustig rond op onze website zodat u dé woning op Aruba kunt vinden waar u naar op zoek bent. Heeft u vragen over wonen op Aruba dan kunt u ten aller tijden contact opnemen met ons vakkundige team.

Algemene informatie
Algemene voorwaarden
Algemene huisregels
Standaard inboedoellijst
Routebeschrijving

Contact

Rentals Aruba www.RentalsAruba.net
Is een handelsnaam van:
Patiri Beheer BV
kvk: 56049056

Papaya 6z
Paradera, Aruba

Kantoor Nederland:
00316-50445083 Luc
00316-19450977 Angela